Twee bewoonsters van Betondorp aan het woord over de hulp die zij krijgen bij het tuinieren

Sinds het project Sociaal Tuinieren in Betondorp van start ging, hebben zich vele vrijwilligers ingezet om  tuinen te onderhouden van bewoners die daar zelf niet toe in staat zijn. In dit filmpje gaat vrijwilliger Erik op bezoek bij twee dames bij wie hij al maanden in de tuin actief is, en met wie hij een vriendschapsband heeft opgebouwd. Zij kunnen zelf door fysieke beperkingen hun tuin niet bijhouden en zijn dolblij met de inzet van Erik.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s