Sociaal Tuinieren start binnenkort in wijk Jeruzalem

Robertien op informatiemarkt

Op vrijdag 3 oktober was de NTs vertegenwoordigd met een vrolijke stand op de Informatiemarkt Watergraafsmeer. Alle organisaties die in deze buurt werkzaam zijn waren vertegenwoordigd. De NTs gaat in november in de wijk Jeruzalem een Voortuintjes Opknapdag houden met het Project Sociaal Tuinieren en was daarom hier aanwezig. In samenwerking met de buurtbewoners, Stichting Present,de deelraad, Dienstencentrum Dynamo (de organisator van de markt), Woningbouwverenigingen (Rochdale, de Key, Ymere en Eigen Haard), en de Academie van de Stad hopen we de verwaarloosde tuintjes ook na het opknappen te kunnen blijven onderhouden. De tuin van de onder architectuur gebouwde Koningskerk, waar ook rondleidingen waren, was een perfect decor voor de geslaagde middag. Er was veel belangstelling voor ons project. (Robertien Aberson).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s