Recente plantendonaties welkom in Betondorp

Op 4 november zijn de onlangs gedoneerde planten van kwekerij t`Nieuwe Veld en Dieuwke van Haaften naar Betondorp gebracht waar ze door de studenten van de Academie van de Stad in de tuinen van de bewoners van het Sociaal Tuinieren project geplant zullen worden.
 donaties planten in betondorp
 Rick Verheul nam de planten dankbaar in ontvangst! Het distributieadres is de woning waar Johan Cruijff opgroeide, nu een veel bezochte toeristische attractie. Op het raam staat het volgende citaat  ‘Buitenspelen zou een vak moeten zijn op school’. Een interessante gedachte die ik ter plekke aanvul met ‘tuinieren zou óók een vak moeten zijn op school’.
Robertien Aberson

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s