Sociaal Tuinieren start 13 november in wijk Jeruzalem, Watergraafsmeer

Flyer Sociaal Tuinieren
Deel van de nieuw ontwikkelde flyer

Op 13 november gaat het Sociaal Tuinieren project in de Amsterdamse wijk Jeruzalem (Watergraafsmeer) van start. In deze wijk is het project voorbereid in samenwerking met een groot aantal nieuwe samenwerkingspartners, waaronder welzijnsinstelling Dynamo, stadsdeel Oost, en de corporaties Rochdale en De Key. Er is een flyer ontwikkeld speciaal voor deze wijk, om Sociaal Tuinieren zowel bij mensen die hulp met hun tuin nodig hebben als bij vrijwilligers uit de buurt zelf bekend te maken. Op deze flyer, die hier gedownload kan worden, is door de buurtbewoners positief gereageerd. Een aantal heeft zich al aangemeld. De eerste tuintjes in deze buurt zullen op 13 november door medewerkers van ING worden opgeknapt.

Eén gedachte over “Sociaal Tuinieren start 13 november in wijk Jeruzalem, Watergraafsmeer”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s