Nieuwe grote plantendonatie voor Sociaal Tuinieren

Na de oproep aan donateurs van de Nederlandse Tuinenstichting om planten te doneren voor het Sociaal Tuinieren project volgde een reactie van een genereuze donateur, die anoniem wil blijven. Zij doneerde veel phlox, aster, lysimachia, lage geranium, campanula, een cornus, hemerocallis… teveel om op te noemen!

Tiny, die actief is in de Weggeefwinkel in de Bloemenbuurt, gaf 150 Jumbotassen aan ons project, zodat we de gedoneerde planten kunnen vervoeren. Daar zij we erg blij mee! We hopen op nog veel meer plantendonaties dit voorjaar.

IMG_2379

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s